Planerade Kullar

Ingen  parning är  100%iga då saker kan ske som gör att man måste tänka om ibland. Det kan vara allt från historia som kommer fram, honan går tom, olyckor som sker etc.  Paren nedan är så som jag hoppas om allt fortlöper som tänkt och planerat men det är levande varelser så allt kan ske, så för att vara helt säkert maila och fråga.

P.g.a Wamrats Oliver inte klarar av att introducering av bebisar så kommer jag att ha honor hos fodervärd där även ev. kommande kullar också föds.

All info kommer komma upp här som vanligt om parningar planeras.


Vid intro av kullen Hero 8 då jag brukar vilja låta bebisarna efter 4,5-5 veckor få umgås med flocken och lära sig av andra än sin moder så visade Oliver en sida jag minst av anat.

Han är kastrerad sen han var 9 månader pga beteendeproblem men har sen dess kommit väl överens med andra råttor samt introducerats utan problem med andra ett flertal gånger.

Dessa har dock vart råttor över 6 månader och i vanliga fall är det enklare ju yngre de är. Så var inte fallet här och 3 bebisar omkom i hans flipp.


För att ta den säkra sidan så kommer jag inte förnya flocken något sålänge han finns med i den och då han ännu är aktiv och sprallig kille som älskar livet så kom jag fram till detta beslut för alla råttors bästa.


Olivers stamtavla finns under länken av hanar.


PLANERADE KULLAR

Mellan dessa råttor planeras det kullar.

Jag har god anledning att välja ut just dessa och svarar gärna på frågor om varför eller hur det förhoppningsvis kommer bli.


Att tinga står under  "Köpinformation"


Tänk på att råttor är dräktiga i 3 veckor.

Efter det ska de växa till sig och vara hos mig ytterligare 7-8 veckor.

Det är inte alltid att parningen tar sig så att tänka längre fram  än "just nu" är alltid en fördel.