Nyårskullen

Nyårskullen


u: Marabou

   vikt: 323gram

  Havana irish dumbo slät

e: Hästen

   vikt: 449gram

  Beige eubk rex dumbo


Född: 2012/12/31

Antal: 15 st (7 honor + 8 hanar)

Färger: havana, beige, black

Teckning: hooded, eubk, self

Päls: rex och slätpälsade

Öron: dumbo

Stamtavla


Syfte med parningen: Min huvudtanke är att avla på friska, stabila och bra sällskapsråttor. Mamma är en lugn och genomsnäll tjej och tillsammans med pappan som har glimten i ögat och inte drar sig för bus men trots allt ändå är som en geleklump när man plockar upp honom. Jag hoppas denna kull ärver de bra  generna som dessa friska starka föräldrar har men även buset samt tillgivenheten som de besitter  Stamtavla


NOT: Då få personer har svarat så är utvärderingarna inte helt kompletta känner jag då massa information går förlorad men dom som har uppdaterat mig har vart väldigt utförliga och noga med både det bra och dåliga vilket underlättarUtvärdering 1 (8 månader)

Spralliga och väldigt folkkära individer, 2 var lite ljudrädd men på ena växte det bort, 1 kastrerades pga temperamentsavvikelser, några är småblyga. 1 som hade problem med ögat sen innan har fått operera bort det. I övrigt djärva råttor, personliga och socialaUtvärdering 2 (16 månader)

.1 har avlidit pga lunginflammation, Den kastrerade är lite speciell men omtyckt, de har fått bra omdömen överlag i både hälsa och temperamentUtvärdering 3 (kommer)