Indianerna


Indianerna


u: Rapunzel

   vikt: 350gram

  Argente self dumbobärare

e: Sunflake Caramell

   vikt: 780gram

  Agouti ambk dumbobärare


Född: 2012/09/14

Antal: 12 st (6 honor + 6 hanar)

Färger: agouti, beige, black

Teckning: hooded, eubk, self

Päls: rex och slätpälsade

Öron: dumbo, dumbobärare

Stamtavla


Syfte med parningen: Detta är mellan två individer som vart friska hela sitt pågående liv. Rapunzel gick tyvärr bort i en olycka men hennes föräldrar var friska, starka individer ända tills deras bortgång. Jag vill med denna kull få friska, flocksmarta och nyfikna individer som inte är rädda för att ta för sig, tänker igenom saker och inte bara är "följare". De ska vara kontaktsökande och keliga. Rapunzel så som Caramell har båda importerat blod i sig och är matglada, lugna men ändå inte lata av sig.Stamtavla

Utvärdering 1 (6 månader)

Alla är friska och ingen sjukdom eller förkylning har anmärkts. Trevliga i flocken och sociala mot sina människor.Utvärdering 2 (12 månader)

2 st vart lite småförkyld som botats med Rooiboos, 3 har haft lite småtjats vid tonåren. 1 st har fått en kull. I övrigt en friska, trevliga och kelsjuka individer.Utvärdering 3 (20 månader)

1 hane + 2 honor har fått tumör. 1 har rossel, 1 förkylning, 1 hane har fått en kull. 1 st har kastrerats efter att ha fått problem med temperamentet efter en omplacering. I övrigt samt resterande är trevliga, sociala och flera av dem är hjärteråttorUtvärdering 4 (27 månader)

5 st har avlidit, 2 honor har blivit lite tunnhåriga och långsamma. I övrigt trevliga, flocksmarta och kontaktsökande råttor