Apache

ApacheKullen


u: Vintaz Meja

   vikt: 362g

  Velveteen agouti hooded dumbo

e: War Admiral

   vikt: 620g

  Black irish toppörad slät


Född: 2013/08/07

Antal: 11 st  (7 honor + 4 hanar)

Färger:  agouti, black

Teckning: hooded, eubk

Päls: slätpälsade, velveteen

Öron: dumbo, toppörade


Syfte med parning: Dessa två föräldrapar är båda väldigt kelsjuka. Matchningen mellan dessa kunde inte vara bättre då båda är varandras avbilder och jag hoppas dessa reflekteras på bebisarna.

De är friska genom sitt liv och har inga olater .Båda är flocksmarta och nyfikna samt har ett stort hjärta av guld.

Dom är väldigt kontaksökande, de ligger hellre i famnen och myser än att spralla runt samt gör allt för att få en puss av sin människa. Riktiga kelgrisar men de är slanka och fina, aktiva samt smarta så blir perfekta som både sällskap och agility.Stamtavla


Utvärdering 1 (6 månader)

Några har vart lite skvättiga av sig, en har vart lite snorig men nåt som gick över av sig själv, Bra hälsa inga sjukdomar, nyfikna, flocksmart, översocialUtvärdering 2 (12 månader)

Lite småförkylningar, en har vart lite tuff mot nykomlingar, en fick en varböld, 3 st hanar lämnar snigelspår. Lättlärda råttor och smarta som hittar lösningar på problem de ställs inför. 2 st var något ljudkänslig som bebis men inget som märks nu.Utvärdering 3 (2 år)

2 honor hav avlidit, en pga tumör och en pga bråck.

Resten har god hälsa, sociala, pigga och framåt. Blivit snabbt medlem i hela familjen. Inga fler sjukdomar har rapporterats