Hero 8


Päls/Öron

Toppörade, rex, velveteen


Färg

Black, dark pearl


Teckning

Variegated

Hona:Vintaz Vimsa Kanal

Hane: VIntaz Solo


Vimsa - världens goaste unggamla råtta. Som en tant i en bebis kropp, alltid vart den där lugna och stillsamma honan som inte har ett enda bekymmer i världen, inget gör henne förvånad eller stressad vaken nya miljöer eller nya råttor.

Hon tar in nya medlemmar i flocken utan att höja ögonbrynet, det är som de alltid vart där.

Flockens ledare trots sin ålder och förser gruppen med en stabilitet och sammanhållning.

En nyfiken dam som har stenkoll på det som händer runt henne även om ögonen är halvslutna så ska man inte låta sig luras, kommer det mat eller lekdags utanför buren så är hon snabbt på plats.


Solo - kommer som sitt namn som ensam i sin kull efter min Nessa. Han var en riktig tjockis som bebis men växte snart i sin kropp och vart en muskulös goding.

Han är en lugn och stabil herre som tar emot andra medlemmar i flocken med en lugn nyfikenhet och öppna armar. Även om han inte är den som skuttar runt och leker så låter han de små hållas när de försöker få igång honom på bus.

Även om Solo är rätt stor i storleken jämfört med mina andra hanar i den flocken så är han snabb som en vessla när han väl vill.


Tanken var att först enbart ha Solo som sällskap. Detta enbart baserat på namnen i hans bakgrund som jag inte drar jämnt med pga flera undanhållningar. Men efter en hel del forskningar och även diskuterat med två andra så kan jag inte låta hans personlighet samt även allt av det bra bakom honom gå förlorat som kan ge min linje en stor fördel.

Men jag kommer vara extra noga med att föja upp dessa ev framtida bebisar.

Hanar:


Daredevil

Punisher

Vision

Hawkeye

 Deadpool 

Honor:


 Batman

Harley Quinn

Mystique 

Notis

27/12 vart 3 bebisar ihjälbitna av min kastrerade hane Wamrats Oliver (länk), mer info om det finns på länken