Referenser

 

Vi har köpt två flickor och är verkligen nöjda. De är sociala och nyfikna, gillar att leka med våra händer och undersöka allt! Dom har aldrig varit aggressiva eller visat tendens till att bitas förutom lite småsmakande på naglar eller om man luktar gott. De är lugna och snälla men är unga fortfarande så vill inte ligga still utan ska busa och leka massa. Riktigt goa råttor helt enkelt :) /Alexander & Josefine

 

 

 

"Fick nyligen hem min Vintaz Asha från Rock-a-doodleykullen. Väldigt blyg och osäker när han kom (fick också åka en lång resa) men nu när det släppt är vi bästa kompisar. Väldigt kontaktsökande, busig och samtidigt gosig och mjuk att hantera med fint häng så länge han inte kommer på för höga höjder! Har upplevt uppfödaren som ärlig och mån om att ge mig en riktig bild om råttan och dess bakgrund."

 

/Sara

 

 

 

"Leo (Inoli) är en väldigt go grabb som har lätt för att mysa och plockas alltid med lätthet upp. Dock är han något reserverad/osäker vissa stunder och har råkat bita en gång, men det finns verkligen inget ont i honom. Leo är ganska nyttig av sig, sätter i sig massor av frukt och grönt och sprallar gärna runt. Hans fysiska hälsa är felfri! Har varit lite problem i flocken då han var något rädd för de större pojkarna men ingenting som har blivit allvarligt. Jag tycker sammanfattningsvis verkligen om honom, han är världens sötaste!"

 

/Cederin

 

 

 

 

"Vi har fått 2 råttflickor från Vintaz råttuppfödning och har bara bra saker att säga om hennes uppfödning. Vi var förhållandevis nya på råttor innan men har verkligen fått jätte bra hjälp av Vintaz och hon har fått stå ut med våra oändliga frågor i två hela månader! Våra tjejer är väldigt nyfikna, stabila och busiga. De är en perfekt blandning mellan busigt och mysråttor. Vi känner verkligen att hon är en jätte bra och seriös uppfödare!"

 

/Johanna och Jennie

"Meja (kirik Suki)

 

 

 

 

En lugn tjej som också har en massa bus i sig. Gosar gärna en liten stund, för att sedan springa vidare. Lägger sig gärna i luvan och knastrar, eller myser på axeln. Favoritleken är att springa upp och ner i plaströret i buren. Härligt söta lockiga morrhår. Äter gärna och mycket. Växer så det knakar. Passar bra i flocken. Blir ofta putsad av de äldre.

 

Day (Dayita Kazoku)

Här kommer yrvädret nr 1. Hon har så mycket spring i benen, att det tar för lång tid att klättra, så hon hoppar istället. Det spelar ingen roll om hon är i buren eller ute i soffan. Springer i soffan och hoppar upp på armen, så om några månader lär hon komma ända upp till axeln. ;) Busar mer än gärna med de större tjejerna, som till slut tröttnar och säger ifrån. Men inget som Day bryr sig om. En härlig tjej som har lyckats smita 2 gånger… Växer också så det knakar. Passar bra i flocken."

 

/Malin

 

 

 

Referenser från tidigare köpare av råttor från mig.